Hunify Laboratories

PROJEKTEK ÉS TERMÉKEK

Fryworks projekt: potato frying machine

Fryworks

Az első Fryworks ipari konyhagépet az 1980-as években fejlesztette egy nemzetközi csapat, egy magyar származású Oroszországból leszerelt rakéta tudós segítségével. A komplex gépet 7 év alatt fejlesztették és 1993-ban mutatták be az ANUGA show-n, ahol innovációs díjat kapott. A gép igazi dicsősége az automatizált folyamat vége: a ropogós, forró, aranybarna sült krumpli 30 másodpercen belül.

A Fryworks USA Inc. új tulajdonosa 2016-ban leporolta a régi terveket, felkereste Laci bácsit, a már 70 év fölötti rakéta tudóst, hogy segítségével cégünk korszerűsítse a gép elektronikus rendszerét új elektronika és szoftverek fejlesztésével. 

A szakmai kihívást a Z80-as architektúrájú egyedi fejlesztésű számítógép működésének megfejtése és az assembly nyelven írt programkódok visszafejtése jelentette, a számtalan apró trükk és huszáros megoldások megértése mellett. A feladat nem csak szép, de  a régi csapattal együtt dolgozni megtisztelő is számunka.

Glory 2.0

Gyroset™ Glory a Now Technologies Zrt. által fejlesztett termék. A súlyos mozgáskorlátozottságban szenvedő és egyéb fogyatékkal élő felhasználók számára teszi lehetővé, hogy a számítógépet és az elektromos kerekes széket egyetlen eszközzel vezérelhessék.

A második generációs eszköz fejlesztése folyik. Cégünket a kommunikációs interfész fejlesztésével bízták meg. A projekt célja a Bluetooth kommunikáció bevezetése headset és fogadó oldalon, magas fokon integrált elektronikai alkatrészek alkalmazásával és applikációs interfész fejlesztésével.

Glory
Voltee projekt: in Infopark Budapest

Voltee

A Voltee töltőállomások folyamatosan bővülő hálózata, mellyel elektromos autó, kerékpár, de akár mobiltelefon és tablet is könnyedén tölthető. Az Innogy Solutions Kft. terméke az otthonokban is megtalálható 230V-os aljzattal rendelkezik, így nem csak autó, kerékpár és egyéb elektromos eszköz töltésére alkalmas, hanem bármilyen más elektronikus eszközhöz is használható. A rendszerhez fejlesztett applikáció segítségével aktiválható a tápellátás illetve nyitható és zárható az aljzatot védő reteszelt ajtó.

A fejlesztéshez cégünk 2017-ben, a legelső próba verziók elkészítésekor csatlakozott. Feladatunk az egyes Voltee oszlopokat vezérlő elektronika és a kommunikációs és vezérlő szoftver eszköz oldali fejlesztése, valamint a különbőző Voltee egységek gyártása, készre szerelése és tesztelése. 

Hisszük, hogy a projektben nem csak egy eszközt fejlesztünk és gyártunk, hanem rész veszünk egy jövőnket formáló termék és szolgáltatás fejlesztésében, mely hozzájárul az okos városok fejlődéséhez és az elektromos közlekedési eszközök terjedéséhez.

Tudjon meg többet a Cégünkről és ismerkedjen meg a csapattal!

Kommunikációs és mérő koffer

Ipari automatizálási eszközök gyors és kényelmes tesztelésére egyedi megrendelői igények alapján készítünk Beckhoff eszközökön alapuló tesztkoffereket. Kérésre a használt modulokhoz és a felhasználás céljához a TwinCAT 3 könyvtárat is elkészítjük, amellyel megkönnyíthetjük a felhasználást. Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
Beckhoff communication case
Jessy in sunglasses holding in-heal device

In-Heal 

Belső gyógyulás párologtatással.

Az egyik legmodernebb gyógyászati eszköz segítségével a párolgás útján tudjuk a szervezetbe juttatni a gyógynövények hatóanyagait. Káros anyagok felszívódása nélkül a tüdőn vagy a nyálkahártyán keresztül érjük el a kívánt hatást. Ezt a folyamatot az ú.n. konvektív hőtranszferes párologtatás segíti elő.

A K+F projekt alaptechnológiáját cégünk a Nap Hall Művek Kft-vel együtt fejlesztette 2015-ben. Rekreációs célú eszközök gyártását 2019-ben kezdjük újra, de a cél a technológia orvosi eszközzé fejlesztése. A fejlesztéseket saját erőforrásból végezzük, a klinikai validációs protokoll végrehajtását igyekszünk pályázati forrásból finanszírozni.

Partnereink: Nap Hall Művek Kft, LabMagister Kft., Wootsch and Partners Kft.      

Copyright © 2019 – Hunify Laboratories Kft.