TERMÉKEK

Oktatási célú & demonstrációs eszközök

Kommunikációs és mérő koffer

Ipari automatizálási eszközök gyors és kényelmes tesztelésére egyedi megrendelői igények alapján készítünk Beckhoff eszközökön alapuló tesztkoffereket. Kérésre a használt modulokhoz és a felhasználás céljához a TwinCAT 3 könyvtárat is elkészítjük, amellyel megkönnyíthetjük a felhasználást.

Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Partnerünk: Beckhoff Automation Kft.

Beckhoff communication case

PCL és EPC-IPC alapú  oktatási hardware 

 A Beckhoff Automation Kft.-vel partneri együttműködésben hoztuk létre ezeket az oktató állomásokat, amelyek elősegítik az ipari automatizálási folyamatok és szoftverfejlesztés gyakorlati oktatását. Az eddigi modelleink segítségél könnyen demonstrálhatóvá válik  a PLC, EPC-IPC és a szervo motor vezérlő programozás.

Partnerünk: Beckhoff Automation Kft.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Fejlesztés alatt álló termékeink

Automatizált éttermek

 A Fruccola Bird Vendéglátóipari Kft. részére vágtunk bele ebbe a jövőbemutató étkeztetési rendszer létrehozásába. A projekt célja, hogy fine-dining színvonalú, egészséges és környezettudatos ételeket tegyen elérhetővé másodperceken belül.

Cégünket a rendszer szoftveres és hardveres komponenseinek fejlesztésével és integrációjával bízták meg. A munka során a gép vezérlése mellet olyan témákkal foglalkoztunk, mint termék- és funkcionális biztonság, firmwarefejlesztés, egyedi kommunikációs protokoll fejlesztése, üzleti logika fejlesztése, felhőalapú vezérlés vagy a felhasználói felületek és telefonos applikáció fejlesztése.

Partnerünk: Fruccola Bird Vendéglátóipari Kft. és Fruccola Home Kft. 

Inheal

Belső gyógyulás párologtatással.

Az egyik legmodernebb gyógyászati eszköz segítségével a párolgás útján tudjuk a szervezetbe juttatni a gyógynövények hatóanyagait. Káros anyagok felszívódása nélkül a tüdőn vagy a nyálkahártyán keresztül érjük el a kívánt hatást. Ezt a folyamatot az ú.n. konvektív hőtranszferes párologtatás segíti elő.

A K+F projekt alaptechnológiáját cégünk a Nap Hall Művek Kft-vel együtt fejlesztette 2015-ben. Rekreációs célú eszközök gyártását 2019-ben kezdjük újra, de a cél a technológia orvosi eszközzé fejlesztése. A fejlesztéseket saját erőforrásból végezzük, a klinikai validációs protokoll végrehajtását igyekszünk pályázati forrásból finanszírozni.

Partnereink: Nap Hall Művek KftLabMagister Kft.Wootsch and Partners Kft.   

Kiterjesztett valóság ipari alkalmazástechnikája

Hamarosan…

Tudjon meg többet a Cégünkről és ismerkedjen meg a csapattal!

Copyright © 2019 – Hunify Laboratories Kft.