TERMÉKEK

COVID-19 & biztonságtechnikai termékeink

das-Gate

Privát és nem átruházható személyi hitelesítés alapú beléptető rendszer

Ezzel az innovatív érintkezésmentes beléptető rendszerrel végre egybefonódik a gyorsaság a kiemelkedő biztonsággal. Mesterséges inteligencia alapú megoldásunk működéséhez még képi adatbázis sem szükséges.

Tudjon meg többet  a termékről!

MEDICAS 

A MEDICAS egy olyan hőkamera, amelyet az emberi test lázas állapotának szűrésére fejlesztettek ki. Kiemelkedő 640×512 pixeles felbontásával, 0,03°C (0.054°F) hőmérséklet érzékenységével, és ±0.3°C (±0.54°F) bizonytalansági tartományával a piaci szegmensének vezető modellje.

A hőkamera rendszer alapja a valós idejű, folyamatos feketetesttel történő kalibrálás. A feketetest sugárzást a BB90 feketetest szolgáltatja a lehető legnagyobb pontosság és termikus stabilitás elérése érdekében.

Tudjon meg többet  a termékről!

iGuard

Egy hatékony és rugalmas megoldás a COVID-19 biztonsági előírások hatékony ellenőrzésére

A vírus második hullámában, ahol törekszünk a gazdasági és termelési tevékenységek fokozatos helyreállítására, fókuszba kerül a fertőzés megelőzése a legalapvetőbb, személyes szinten. Az iGuard képes valós időben felismerni a maszkot nem viselő, vagy a távolságtartást mellőző egyéneket és figyelmeztetni a szabályok betartására.

A gépi látást és neurális hálókat egyesítő megoldás elérhető szoftverként, vagy akár “all-in-one” eszközként is. 

Tudjon meg többet  a termékről!

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Oktatási célú & demonstrációs eszközök

Kommunikációs és mérő koffer

Ipari automatizálási eszközök gyors és kényelmes tesztelésére egyedi megrendelői igények alapján készítünk Beckhoff eszközökön alapuló tesztkoffereket. Kérésre a használt modulokhoz és a felhasználás céljához a TwinCAT 3 könyvtárat is elkészítjük, amellyel megkönnyíthetjük a felhasználást.

Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Partnerünk: Beckhoff Automation Kft.

Beckhoff communication case

PCL és EPC-IPC alapú  oktatási hardware 

 A Beckhoff Automation Kft.-vel partneri együttműködésben hoztuk létre ezeket az oktató állomásokat, amelyek elősegítik az ipari automatizálási folyamatok és szoftverfejlesztés gyakorlati oktatását. Az eddigi modelleink segítségél könnyen demonstrálhatóvá válik  a PLC, EPC-IPC és a szervo motor vezérlő programozás.

Partnerünk: Beckhoff Automation Kft.

Tudjon meg többet a Cégünkről és ismerkedjen meg a csapattal!

Fejlesztés alatt álló termékeink

Inheal

Belső gyógyulás párologtatással.

Az egyik legmodernebb gyógyászati eszköz segítségével a párolgás útján tudjuk a szervezetbe juttatni a gyógynövények hatóanyagait. Káros anyagok felszívódása nélkül a tüdőn vagy a nyálkahártyán keresztül érjük el a kívánt hatást. Ezt a folyamatot az ú.n. konvektív hőtranszferes párologtatás segíti elő.

A K+F projekt alaptechnológiáját cégünk a Nap Hall Művek Kft-vel együtt fejlesztette 2015-ben. Rekreációs célú eszközök gyártását 2019-ben kezdjük újra, de a cél a technológia orvosi eszközzé fejlesztése. A fejlesztéseket saját erőforrásból végezzük, a klinikai validációs protokoll végrehajtását igyekszünk pályázati forrásból finanszírozni.

Partnereink: Nap Hall Művek KftLabMagister Kft.Wootsch and Partners Kft.   

Automatizált éttermek

 A Fruccola Bird Vendéglátóipari Kft. részére a SnapSoft Kft-vel karöltve vágtunk bele ebbe a jövőbemutató étkeztetési rendszer létrehozásába. A projekt célja, hogy fine-dining színvonalú, egészséges és környezettudatos ételeket tegyen elérhetővé másodperceken belül.

Cégünket a rendszer szoftveres komponenseinek fejlesztésével bízták meg. A munka során a gép vezérlése mellet olyan témákkal foglalkoztunk, mint a gépi látás, firmware személyre szabás, egyedi kommunikációs protokoll fejlesztése, üzleti logika fejlesztése, a cloud-based információtárolás vagy a felhasználói felületek és telefonos applikáció fejlesztése.

Partnerünk: Fruccola Bird Vendéglátóipari Kft, SnapSoft Kft.

Copyright © 2019 – Hunify Laboratories Kft.