A jövő megoldásai - a jövő mérnökeivel

Nehéz lenne szorosabb kötődést találni egy vállalkozás és az oktatás között, mint a mi történetünk. Szinte a karrierünk kezdetétől, a Hunify Laboratories megalapítása előtt, fiatalokat és tehetségeket támogató közegben dolgoztunk. Az alapítók is ott ismerkedtek meg, hármójuk közül az egyik még akkor diákként dolgozott. Több európai és hazai egyetemmel is közös projekteken dolgozhattunk, és azóta is közvetlen kapcsolatot ápolunk az intézményekkel. Ennek köszönhető az is, hogy csapatunkat előszeretettel erősítjük tehetséges hallgatókkal - támogatva őket abban, hogy hozzánk hasonlóan megtalálják az útjukat a szakmában és a karrierjükben. 

Ezer szállal kötődünk a műszaki oktatáshoz, elegendő csak a laboratóriumi berendezések gyártását és kivitelezését, vagy egyetemi óraadói tevékenységünket példaként hozni. A Hunify nagyon leegyszerűsítve egy termékfejlesztési kihívásból indult, hiszen ekkor ébredtünk rá először, hogy egyikünk tudása sem elegendő önállóan egy ütőképes innovatív termék megalkotásához. Innen nézve talán természetesnek mondható, hogy hiszünk a fiatalokban, a tanulni és fejlődni akarásukban.

Több éve dolgoznak a csapatunkban gyakornokok: a változatos projektek, a több szakterület együttműködésével zajló munkák, a széleskörű partnerkör már alapvetően motiválóak olyan fiatalok számára, akik valóban tanulni szeretnének. A tapasztalataink szerint ráadásul gyorsan felveszik a fonalat, teljes értékű kollégává válnak, és már rövid távon komoly értéket tudnak teremteni. Mindehhez természetesen támogató közeget jelent a fiatalos, de magas tudást igénylő vállalati kultúra, és az átlagosnál kisebb életkorbeli különbség az érintett felek között.

Stratégiánknak megfelelően az innováció, a legmodernebb technológiák elsajátítása és egyedi megoldásainkba építése az egyik megkülönböztető értékünk. A versenyelőny fenntartásához feltétlenül szükségünk van ahhoz, hogy mindig friss tudás és új gondolatok áramoljanak a céghez: ezt támogatja - többek között - a fiatal, tehetséges mérnökjelöltek megszólítása és bevonzása is. Büszkék vagyunk rá, hogy a nálunk töltött idő alatt értékes és a piacon kiválóan hasznosítható ismereteket sajátítanak el, de alapvetően annak örülünk a leginkább, ha a legjobbak hosszabb távon erősítik a csapatunkat.

A fiatal mérnökök támogatása a rugalmasan munkaerő biztosításán kívül számunkra sokkal többet jelent, és a jövőképünk fontos részét kérdezi a gyakornoki rendszer fenntartása, további erősítése. Ennek érdekében tudatosan keressük és építjük a kapcsolatokat mind a diákokkal, mind az oktatási intézményekkel.

Összes bejegyzés...

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyedi igényeire szabott megoldásokat keres? Szeretne további információkat kapni a szolgáltatásainkról? Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és kollégáink hamarosan keresni fogják.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.