RÓLUNK

Hunify Labs, mérnöki szolgáltató és kereskedelmi iroda

Egyedi készülékek, termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk, ami magába foglalja a rendszertervezést, elektronika tervezést, szoftver- és vezérlésfejlesztést, kis szériás készülékgyártást, valamint ipari automatizálást. Teljes termékfejlesztési és integrációs projektek kivitelezését kulcsrakészen vállaljuk, beleértve a gépészeti, design és formatervezési feladatokat is. Laborunkban a fejlesztett és gyártott készülékek tesztelését és szervizelését is végezzük az összeszerelés és gyártás mellett.

Projektjeinkben a több féle platform felhasználásával fejlesztjük a rendszereket megrendelőinknek különböző ipari területről. A megvalósítás során a projektmanagement, logisztika, beszerzés, gyártáselőkészítés és gyártásmanagment területen is támogatást biztosítunk, akár helyi akár kiszervezett gyártás esetén. Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat…

Kereskedelmi tevékenységünk keretén belül többek között testre szabott oktatási eszközöket árusítunk, melyek az automatizálás és programozás elsajátítását könnyítik. Partnereink a Beckhoff Automation Kft., a BME és a Debreceni Egyetem Mechatronikai Tanszéke.

Válaszul a mindennapunk részévé vált COVID-19 járvány terjedésére, cégünk speciális vírusterjedés-védelmi és érintésmentes biztonsági eszközök forgalmazását is megkezdte. Tekintse meg a forgalmazott termékeket, vagy lépjen velünk kapcsolatba….

Történetünk

Hét év közös munka után, egy önálló termékké komolyodó hobbi projekt motivált minket, hogy 2015. év elején, egyesítve hármunk tudását, megalapítsuk a cégünket, a Hunify Laboratories Kft. mérnökirodát. Kezdetben, a fejlesztett termékünk gyártása és támogatása mellett szinte kizárólag start-up cégeknek nyújtottunk mérnöki szolgáltatást. Közülük néhányuk ma is ügyfelünk. Velük sikerült megtapasztalni, hogyan győzzük le a termékfejlesztés és készülékgyártás életciklusának különböző kihívásait.

Ipari kapcsolataink révén új üzletágat nyitottunk: egyedi és teljes körű irányítástechnikai megoldásokat, célgép és gyártócella fejlesztést továbbá gyártást és gyártásmenedzsmentet kínálunk. Projektjeink során széles körben szabványoknak, minőségbiztosítási és tanúsítási rendszereknek való megfelelésről sikerült tapasztalatot szerezni, a biztonság- és üzemkritikus rendszerek vezérlése és mozgásszabályzás mellett. A Beckhoff Automation hivatalos rendszerintegrátoraiként projektjeink a legmagasabb szintű támogatást élvezik.

Ma, a készülék- és termékfejlesztési projektjeink látják hasznát az iparban szerzett tapasztalatunknak. Fontos szempont számunkra a termékek magas minőségű előállítása és a megbízható működés. Kapcsolatunkat az ügyfelekkel a nyitott kommunikáció és a pro-aktív hozzáállás jellemzi. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ügyfeleink termékeivel újra és újra átélhetjük a piaci bevezetés és növekedés örömeit és kihívásait.

Csapat

Copyright © 2019 – Hunify Laboratories Kft.